Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

Ursitoare si animatoare copii | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

Ne mandrim cu un spectacol de ursitoare la botez de exceptie. Acesta imbina armonios urarile duioase adresate micutului cu momentele comice si interactive care vor amuza invitatii. Echipa noastra este formata din actrite cu experienta dar mai ales cu har, care reusesc reusim sa transmita dincolo de text emotii sincere.

Vorba cald – impunatoare si jocul dramatic al ursitoarelor starneste la fiecare botez sentimente duioase pe chipurile invitatiilor si ropote de aplauze la sfarsit. Muzica va va face sa plutiti, iar aparitia zanei „buclucase” mereu pusa pe distractie, face toti invitatii sa rada in hohote.

Ursitoare de botez, de mot sau turta, Printese Disney, Printese Barbie, Clown, Clownita, Pirat, Piraterita, Muscehetar, Minnie, Mickey, Tinkerbell, Peter Pan, Stefania, Sportacus, Spiderman, Batman, Superman, Power-Rangers, Zorro si Frumoasa Elena, Avatar, Print, Scooby Doo, Mascota Disney Mickey Mouse, Buburuza, Iepuras, Mos Craciun, Craciunita, Craiasa Zapezii, Spiridus, Ingeras pentru botez, Zane, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Belle, Aurora, Mica Sirena, Rapunzel, Zana Maseluta, Neinfricata si multe alte personaje !

Spectacol de magie


Ursitoare si animatoare copii | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

MAGIA este o forma de arta interpretativa care intretine audienta prin crearea de iluzii aparent imposibile, acestea sunt numite trucuri de magie, efecte sau iluzii.
Experimenteaza misterul si arta iluziei alaturi de echipa de magie  si–ti vei surprinde invitatii cu cele mai spectaculoase, inedite si incredibile numere de magie.