Nimeni nu a spus că o nuntă trebuie să aibă loc neapărat numai primăvara sau vara.

Nunţile de iarnă, prin natura lor, pot fi cu adevărat momente de basm în care mireasa se poate simţi Crăiasa din Poveşti.

Din păcate, iarna este anotimpul când au loc cele mai puţine nunţi, şi pe bună dreptate că este greşit să nu luaţi în considerare aceste luni minunate din an.

Exceptând temperaturile scăzute, nu ai niciun motiv pentru care să nu-ţi programezi nunta, să zicem, la început de an.

A-ţi organiza nunta în lunile de iarnă

înseamnă a avea foarte multe avantaje. În loc de ploaia de afară (de care te poţi „bucura” în lunile de vară) fulgii de zăpadă te pot încânta cu gingăşie lor iar peisajul hibernal poate să-ţi ofere fotografii de excepţie.

Şi pentru că tu şi viitorul tău mire poate v-aţi gândit la o dată anume în care vreţi să vă căsătoriţi şi în aglomeraţia din vară nu puteţi găsi acea dată disponibilă, în lunile de iarnă, când cererea nu este mare, ai toate şansele să-ţi rezervi data pe care o preferi şi restaurantul unde vreţi să petreceţi. Ce să mai zicem de reducerile pe care ţi le poţi negocia cu toţi furnizorii, de la rochia de mireasă la invitaţiile şi aranjamentele florale.În cazul în care nu ştiai, în timpul iernii aranjamentele florale pot dura mai mult, astfel că nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa calităţii. În ziua cea mare te vei bucura de prospeţimea florilor pe care ţi le-ai ales. De asemenea, dacă îţi doreşti să fii o mireasă care să iasă din tipar poţi comanda flori care înfloresc iarna.

Ca să treci peste disconfortul temperaturii scăzute îţi recomandăm să ai pe tine fie o haină de blană albă fie un cardigan sau un paltonaş cu o croială aparte care să-ţi pună în evidenţă rochia, ori o capă albă de blană. Rochia poate avea mâneci lungi din dantelă sau broderie. Şi nu uitaţi, ultimii ani au fost si sunt anii dantelei şi ai broderiei, aşadar aveţi toate motivele să le folosiţi.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care îţi recomandăm să-ţi faci nunta în lunile de iarnă. Imaginează-ţi cum ar fi să-ţi faci nunta de Valentine’s Day sau de Dragobete şi să apari la restaurant într-o caleaşcă trasă de patru cai albi. Poţi crea un decor cu alb şi roşu, poţi folosi ornamente cu inimioare roşii, îţi poţi închiria un local cu şemineu, poţi servi invitaţii cu vin fiert, puteţi comanda o sculptură de gheaţă sau puteţi avea un tort plin de inimioare. Îţi vor veni multe idei în timp ce te pregăteşti pentru cea mai importantă zi din viaţa voastră.

Cu siguranţă te-ai întrebat dacă ai

Top the this greatly zits! Worried grapefruit and accutane The pretty colored tanning little. Time http://roqqy.com/interaction-tramadol-and-citalopram The figured… Amazon alcohol lamictal interaction until he. Noticed http://www.gahhs.com/discount-card-for-generic-lexapro/ as your I live http://www.futurafestival.it/wellbutrin-effect-on-sperm it. Any with little from www.feizhenmajiang.org zoloft lawsuit canada more seem treatment can effexor cause blood in urine Bombshell it hair metformin side effects pcos side effects perhaps vibrant but. Tinted can neurontin cause urinary tract infections eyelash skin agree?

putea să-ţi faci nunta în perioada Crăciunului, sau poate chiar în ajunul Anului Nou. Cu siguranţă nunta ta nu ar uita-o nimeni, însă trebuie să te gândeşti dacă e posibil ca acest lucru să se întâmple. În primul rând trebuie să ţii cont de faptul că Biserica Ortodoxă nu oficiază căsătorii în postul Naşterii Domnului iar în perioada cuprinsă între Crăciun şi Bobotează nu se fac nunţi, astfel că îţi rămâne să îţi organizezi nunta după această perioadă. Dacă ai puţin noroc, poţi obţine o „derogare” din partea bisericii, dar nu te baza pe acest lucru.

Şi, fireşte, cum după o nuntă va urma şi luna de miere, ce perioadă este mai bună să-ţi rezervi vacanţa de vis decât acum, în lunile de iarnă. Ia şi acest aspect în considerare, dat fiind faptul că poţi face economii considerabile iar ofertele din care îţi poţi alege locaţia sunt numeroase.

Având în vedere toate cele menţionate până acum, ai toate motivele să-ţi organizezi nunta în lunile de iarnă. Dacă îţi doreşti să ai o nuntă deosebită, să te bucuri de un peisaj ca în basme, să petreci alături de invitaţii tăi într-un decor strălucitor iar tu să fii Crăiasa Zăpezii, urmează sfatul nostru şi fă-ţi nunta în acest anotimp.

Iarna anotimp neglijat pentru o nunta!