Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

Fie ca este vorba de nunti, botezuri, zile onomastice, petreceri private sau conferinte si intalniri de afaceri, iti punem la dispozitie spatiul si utilitatile de care ai nevoie precum si un meniu diversificat pe gustul tuturor.

O întrebare importantă la care poate v-aţi gândit deja: de ce să alegem un organizator de nunta şi nu o agenţie full service? Răspunsul este unul simplu: un organizator de nunta vă va ajuta sa alegeţi din multitudinea de produse existente în industria organizării de evenimente, şi nu doar din catalogul unei agenţii, pe cele care sunt la cea mai bună ofertă şi care vi se potrivesc cel mai bine.

Organizatorii de nuntă nu iau decizii pentru voi, doar vă ghidează şi vă asistă în luarea de decizii informate. Cunoştinţele şi experienţa noastra va vor transforma dorinţele voastre în realitate. Astfel, veţi fi gazda uneia dintre cele mai frumoase, originale şi bine-organizate nunţi, un eveniment frumos şi distins, de care vă veţi bucura din plin.

In cine te vei increde: intr-o echipa tanara cu experienta, pe care odata ce ajungi sa o cunosti vei realiza implicarea nu numai in elementele ce tin de decor, ci si sfaturi utile pentru alegerea meniului, albumul nuntii, florile, muzica, coordonarea evenimentului, dulciurile, marturiile/invitatiile sau aranjamentul floral.

Echipa ProfiLine Events va ofera multitudinea de servericii precum : Aranjamente FloraleCandy BarFantana de CiocolataInvitatiiMarturiiPlace CarduriBartender Flair Echipa Foto – VideoMuzica si DansUrsitoare si animatoare copiiGheata carbonica si artificiiPorumbei la bisericaCoafura si machiajSpectacol de magie.

Îmbinand experienţa cu entuziasmul, venim în sprijinul vostru cu o gamă largă de servicii (consultanţă nuntă, organizare eveniment), pentru a vă oferi o nuntă perfectă. Fiecare cuplu are povestea sa unică ce trebuie să se regăsească în toate aspectele nunţii, prin urmare vom fi încântaţi să vă cunoaştem, să discutăm despre ideile voastre şi să facem împreună un plan care sa vă îndeplinească dorinţele si cerintele.

Noi iti oferim asistenta in luarea celei mai bune decizi pentru evenimetul tau. Contacteaza-ne. Vei lucra doar cu profesionisti.