Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

Candy Bar - Fantana de Ciocolata - Tort | Organizari Evenimente

Candy-barul este cea mai noua tendinta in organizarea unui eveniment sau botez, a unei nunti, aniversari sau petrecere corporate. Un candy-bar este pe cat de spectaculos pe atat de diferit, aproape o atingere magica in décor ce cu siguranta ii va determina pe invitati sa vorbeasca despre acest element mult timp dupa eveniment. Un dulce necesar!

 

Fantana de Ciocolata


Fantana de ciocolata

Fantana de Ciocolata – se poate savura impreuna cu aromele de neuitat ce transforma fructele in delicatesuri! Fântâna de ciocolată creează un adevărat spectacol, oferind invitaţilor plăcerea de a se delecta cu fructele învelite în ciocolată.

Exista ceva mai delicios decat o ciocolata calda curgatoare?   Iata de ce Target Events ofera cea mai buna ciocolata pentru fantana. Gustul este 100%, garanteaza un gust intens si echilibrat. In plus, aceasta ciocolata este bogata in unt de cacao, care garanteaza calitatea si fluiditatea in fantana de ciocolata.

Fantanile de ciocolata sunt foarte cautate pentru nunti, botezuri, aniversari, receptii. inaugurari si alte evenimente speciale la care doriti sa uimiti invitatii, sa atrageti atentia , sa faceti o impresie care sa dureze !

Tort de nunta


IMG_2082

Tortul – Nu stii cum vrei sa arate ? Sau ce gust sa aiba ? Alaturi de echipa ProfiLine Events vei avea oportunitatea de a degusta si a alege tortul si modelul potrivit. Tortul de nunta este deliciul festiv care trebuie sa iasa in evidenta printr-un decor de exceptie, printr-un efect principal.

Oricat de insiropat si bun ar fi, un tort de nunta nu este perfect daca nu are un decor atractiv, atat de important pentru Evenimentul de mult dorit.

Un tort de nunta frumos ornat adauga clasa momentului, clasa unicului eveniment, iar decorul realizat din flori proaspete il face cu adevarat deosebit, daca este similar cu florile folosite la ornarea meselor in cadrul ceremoniei de nunta.

Candy Bar Fantana de Ciocolata Tort | Organizari Evenimente