Pentru că Moşul cel Bun trebuie să ajungă în casele dumneavoastră, pentru că sărbătorile de iarnă sunt poate cel mai frumos moment al anului şi pentru ca visul tuturor copiilor să fie împlinit, venim din nou cu o ofertă promoţională pentru voi.
Un preţ special pentru un pachet la fel de special – Moş Crăciun şi Crăciuniţă sau Moş Crăciun şi Spiriduş (pentru o oră) – 500 lei între 10-22 decembrie şi 600lei pentru 23, 24 şi 25 decembrie.
Avem Moşi mai şugubeţi, Moşi mai drăgăstoşi, numai Moşi haioşi :-). Ştim că Moş Crăciun este un rol de compoziţie, aşa că cei mai buni actori ai noştrii vor da viaţă renumitului personaj.
Aşa că nu rămâne decât să vorbiţi cu Moşul şi el vă va îndeplini toate dorinţele. În jurul bradului în seara de ajun să-i cântăm cu toţii colinde Moşului iubit şi să ne bucurăm impreună cu copiii de această atmosferă magică.
Mos Craciun astepata rezervarile voastre pentru serbarile scolare si Seara de Ajun! Pentru toate rezervarile pana in 1 decembrie oferim discount de 10%.