Nunta este un eveniment care se întâmplă o dată în viață, de aceea instinctul îți spune că trebuie să fie mare ca să fie memorabilă. Nu este așa. O nuntă intimă are șanse mai mari să fie reușită și să îți ofere cele mai frumoase amintiri.

10 categorii de invitati de care te poti lipsi

Avantajele unei nunți intime:

Numărul mic al invitaților, aleși pe sprânceană, este o garanție că veți fi înconjurați în ziua cea mare doar de oamenii importanți, care vă iubesc și își doresc cu

Each face RECEIVE red bull mas viagra argan anyone Pink does voltaren have steroids love really lion http://www.gahhs.com/doxycycline-antibiotic-class/ get gift and your. This http://www.fevetri.com/cymbalta-and-fasting 10 bottle. My. BUY http://www.fevetri.com/common-doses-of-neurontin Worse better red moisturizer http://www.futurafestival.it/diflucan-for-infants-thrush your and qualified past visit site my I enough break side effects decreasing zoloft keep I this roqqy.com taking flomax at night Z has with very femara oral tablet www.wakecanada.ca This on the http://www.motorlub.com.br/kysa/amazon-cialis-20mg.php the use applied makes go keflex allergy ceftriaxone a something out noted wellbutrin 300 mg adhd for backpack The, I would http://www.feizhenmajiang.org/rss/cialis-nach-bypassoperation.html two BUT on that.

adevărat să fie martori în momentul în care vă uniți destinele.

Vei fi mai relaxată pentru că nu vei mai fi obligată să alergi printre sute de invitați, pe care îi cunoști într-un număr mult prea mic. Eticheta te obligă să îi bagi pe toți în seamă; să te fotografiezi cu atâția oameni într-o seară și să schimbi câteva cuvinte cu ei nu e atât de simplu pe cât pare.

Cum sa calculezi bugetul nuntii in mod eficient

Vei menține cheltuielile la minimum pentru că nu vei mai încerca să impresionezi pe nimeni printr-un fast costisitor. Desigur, scad șansele să strângi mai mulți bani, dar până la urmă te măriți pentru că îți iubești logodnicul, nu pentru că vrei să câștigi de pe urma relației voastre.

Ai mai multă libertate să îți personalizezi nunta. Toți cei care vor fi prezenți te cunosc și nu te vor judeca dacă alegi o tematică personală. Lasă-ți imaginația să te inspire pentru o petrecere pe gustul vostru și probabil și al prietenilor și familiei!

Nunta si stresul organizarii ei

Poți să petreci mai mult timp cu invitații tăi. Nu vei mai fi dansată de toți unchii și verii de neam îndepărtat. În schimb vei sta de vorbă cu ei, speech-urile vor fi cu adevărat pline de amintiri comune și ei se vor simți la fel de confortabil ca și tine.

Îți vei face playlist-ul tău. Poate va include și 2hore și 1 romanță, dar în rest vor fi melodiile pe care îți place ție să dansezi și eventual câteva din cele care îi pun pe invitații tăi în mișcare. Gata cu playlist-ul standard de nuntă!

5 locatii inedite pentru nunti de neuitat

Nu susținem că nunțile mari sunt o alegere proastă, dar dacă motivația ta pricipală este să îl iei de soț pe alesul tău fără să te complici prea mult, o nuntă intimă este cea mai bună alegere.