Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

wedding-fireworks

Va oferim un foc de artificii in aer liber intensitate medie, tras dintr‐o singura pozitie cu durata de 3 ‐ 5 minute, diverse efecte pirotehice (candele, jerbe, vulcani, comete, plamieri, etc.), inaltime 60 ‐100 metri.
Finalul spectacolului o bomba de mare calibru. Veti obtine un excelent spectacol pirotehnic la un pret de senzatie.

Chiar daca avem acces la o piata variata si intr-o continua extindere, ideea de spectacol pirotehnic cu artificii este putin intrebuintata datorita reticentei oamenilor fata de acest domeniu si bineinteles fata de preturile practicate pe piata, care sunt ridicate fata de standardele de viata si de servicile oferite, astfel ca spectacolele de artificii raman de cele mai multe ori doar in gandul nostru si nu se transpun in practica.

Lampioane !

lampioane_creative_ocaluri_3

Lampioanele zburatoare rosii sunt lampioanele asociate romantismului, pasiunii si dragostei, fiind unele dintre cele mai cumparate lampioane de ziua indragostitilor sau cu ocazia momentelor romantice. De multe ori lampioanele rosii care simbolizeza dragostea sunt asociate si lansate impreuna cu lampioanele albe ce simbolizeza puritatea in noaptea nuntii, impreuna reprezentand urari de noroc si ganduri bune la inceput de drum. Lampioanele va vor oferi un moment frumos,unic,haios si o amintire superba!
Toate autorizatiile si pregatirea sunt responsabilitatea noastra.
Mentionam ca in pret sunt incluse toate taxele care se platesc catre autoritatile locale.
Preturile includ TVA.