Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

wedding-flowers-1

Aranjamente Florale | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

Aranjamentele florale de nunta pentru prezidiu si masa va pot ajuta sa transformati atmosfera petrecerii intr-una de neuitat, fie ca doriti o nunta intr-un cadru restrans si rustic, fie ca alegeti o receptie la un mare hotel sau doriti cea mai frumoasa nunta intr-un cadru natural unic.

Puteti incerca sa alegeti intre aranjamente florale pe suport de sticla pentru sali de dimensiuni mai mari si mese ce avantajeaza acest stil, sau aranjamente pe suport de fier forjat deja favorite in cele mai respectate locatii din Bucuresti.

Puteti consulta manualul de alegere a aranjamentelor florale de nunta, care va poate ajuta sa gasiti cele mai potrivite variante de aranjaemente florale

in functie de locatia pe care o alegeti, tematica aleasa si aranjarea meselor.

Nu uitati ca lumanarile de nunta sau buchetul de mireasa sunt aspecte de care trebuie sa tineti cont cand e vorba de tipul aranjamentelor de masa pe care le veti alege dar si ca in general aranjamentele de nunta sunt cel mai important aspect cand vine vorba de atmosfera din sala de petrecere!

Pentru alte informatii si comenzi va invitam sa stabiliti o intalnire cu specialistii nostri si sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru nunta dumneavoastra!