Organizari evenimente nunti/botezuri, servicii evenimente ( aranjamente florale, candy bar, barmani, servicii foto/video, gheata carbonica, artificii, aranjamente lumanari etc.. ).

O idee altfel pentru nunta ta.

 

Petrecere_011
Tabloul personalizat este ceva unic si special,este o amintire superba,iar invitatii vor fi placut surprinsi 🙂
                                                                      Alte servicii | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

La iesirea din Biserica, cativa porumbei albi va vor astepta pe scari, ii puteti lua in mana pentru fotografii romantice.

Porumbei voltati albi – sunt cuminti, nu zboara, sunt dresati sa stea pe langa mireasa pentru poze de neuitat, pot fi luati si tinuti in mana de miri, sunt foarte fotogenici le place aparatul de filmat si foto.

Porumbei voiajori albi – acesti porumbei pot fi eliberati de miri dupa iesirea din biserica producand un spectacol frumos odata eliberati, pozele vor fi exceptionale.

 

Coafura si machiaj


Alte servicii | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

Nu trebuie sa neglijati nici un detaliu si nici sa-l amanati. In ajunul casatoriei, o sedinta de masaj este binevenita pentru a alunga stresul si emotiile. Relaxati mainile si picioarele printr-o sedinta de manechiura si pedichiura.

Lasati parul sa se bucure de serviciile unei bune coafeze, care adora sa-si exprime creativitatea coafand tinerele mirese. In plus, ele cunosc toate secretele pentru a face o coafura sa tina mai mult, de dimineata pana seara.

 

Restaurante – Locatii de vis – Saloane


Alte servicii | Organizari Evenimente Nunti Botezuri Bucuresti

Alegerea salii de petrecere trebuie facuta cu mare grija. Puteti opta pentru sali mici sau spatii generoase, in functie de preferinte, numar de invitati sau buget disponibil.

Tineti cont de prima impresie cand ati vizitat sala, dar si de functionalitatea ei: ringul de dans, aranjarea meselor, spatiul pentru formatie sau DJ, intrarea, aerul conditionat/incalzirea etc.

Discutati toate aceste aspecte inainte de plata avansului si, daca sunteti indecisi, vizitati sala in timpul unei nunti. Mare atentie!